Bedrijven | Concertzender | Klassiek, Jazz, Wereld en meer
Search for:
spinner

Bedrijven

De Concertzender is oprecht in haar ambitie en passie om iedereen die maar wil, kennis te laten maken met bijzondere muziek van hoge kwaliteit. Als onafhankelijk platform voor componisten en musici maakt de radiozender eigenzinnige keuzes in programma’s en live opnamen. Vanuit de Utrechtse binnenstad zendt de Concertzender 24 uur per dag unieke muziek uit die elders vrijwel niet te horen is. De Concertzender is op zoek naar partners die zich herkennen in deze passie.

Lees hier het artikel in SponsorTribune (gepubliceerd voorjaar 2014)

 

Gunstige belastingmaatregel

Sinds 1 januari is er een nieuwe belastingmaatregel van kracht voor donateurs van instellingen met een culturele ANBI-status, zoals de Concertzender.

Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Voor meer informatie kunt u kijken op de site van de Belastingdienst.

 

Uw bedrijf en de Concertzender

Uw bedrijf kan uw betrokkenheid bij cultuur en muziek in het bijzonder laten zien door de Concertzender te steunen. U kunt adverteren op onze zender, maar u kunt ons ook sponsoren. Deze bedrijven en organisaties gingen u voor.

close
Om deze functionaliteit te gebruiken moet u zijn. Heeft u nog geen account, registreer dan hier.

Maak een account aan

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account? Registreer dan hier.

Pas het wachtwoord aan